Нашата мисия е много простичка – да помагаме на родителите да осигурят пълноценна грижа и истинско забавление на своите момичета и момчета, когато са у дома. Защо ли? Защото знаем колко важно за развитието на децата е те да прекарват времето си вкъщи смислено, да научават интересни и полезни неща, да изграждат нови умения и, не на последно място, да развиват въображението си. Искрено вярваме, че всичко това може да се случи чрез игра – всъщност сигурни сме, че това е единственият възможен начин. Знаем го добре, защото сме, така да се каже, експерти по детско щастие.

Мартин, „откривателят“ на Вкъщичко, е и човекът, който доведе в България световната спортно-образователна програма The Little Gym. Програмата „живее“ в повече от 430 клуба по целия свят, за да помага на децата от 4 месеца до 12 години да развиват двигателни, интелектуални и социални умения чрез спорт и забавление. Ето как Мартин обяснява появата на Вкъщичко:

„Искаме да бъдем в помощ на родителите да се справят с предизвикателствата на днешния ден, който изисква от тях да съчетават грижите за децата, работа от вкъщи и домакински задължения. През последните три години с екипа ми посрещнахме стотици семейства в залата ни в София. Решихме, че можем да пренесем опита и експертизата, а също и многобройните таланти на членовете на екипа ни, онлайн. Така се появи Вкъщичко и за кратко време се превърна във верен помощник на мама и тате, защото осигурява развиваща грижа за децата у дома чрез интересни, полезни и забавни онлайн занимания - движение, творчески работилници, занимания за ума  и такива с практическа насоченост. А през летните месеци ние поемаме грижата изцяло - децата могат да се включат в летния ни приключенски лагер в Еленския балкан, за да могат мама и тате да имат и малко време за себе си.“

С Вкъщичко се грижим за телата, умовете и усмивките на децата от 3 до 10 години, като ги правим част от нашите спортни, откривателски и творчески мисии. Всеки ден сме онлайн, за да им дадем нови идеи за игри и активности, да ги окуражим и да им обърнем специално внимание, когато имат нужда от подкрепа или просто усмивка. Държим на личния контакт и топлите взаимоотношения, затова освен с видеа, сме до тях и „на живо“ с онлайн връзка в реално време, която използваме за групови срещи и индивидуални консултации.

Хайде, елате да се забавляваме заедно!

Сравнение на продукти

Нашият уебсайт използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки