Редом до Вкъщичко, някъде зад футболната топка и буйната му оранжева коса, се крием ние – неговите верни помощници. Нека се запознаем.

Мартин

е „Откривателят“ на Вкъщичко и човекът, който доведе в България световната програма за детско развитие The Little Gym - защото вярва, че всяко дете има право да расте в среда, в която може да опитва нови неща и да развива уменията и въображението си без да се притеснява, че ще бъде критикувано. Мартин често казва, че всяко дете е добро и само знае как да бъде щастливо, но от нас, възрастните, зависи да му осигурим нужната среда. И ще разцъфва пред очите ни всеки ден.


 

Гери

е един от хората зад кадър. Макар, че е педагог по професия, бебешки фотограф и цял живот работи с деца, функцията й във Вкъщичко е свързана с развиване на концепцията, техническата и административната част на процеса. Може би някой ден ще я видите и пред камера, кой знае.


Лили

е “главатарят” на преподавателите. Завършила е НСА с треньорски профил, била е детски треньор по футбол и има черен колан по карате. Тя се грижи за стиковането и изпълнението на цялата програма, обучението и координирането на преподавателите.

 


 

Ина

е професионален комуникатор и помощник на Вкъщичко зад кадър, където заедно се грижат родителите и децата да имат цялата информация, която им е нужна, за да бъде ученето лесно, а забавлението – пълно. Освен към думите, Ина има страст и към каузите, които помагат на момичетата и момчетата да растат пълноценно и да развиват уменията и талантите си.


Мила

е сертифициран йога инструктор за деца. Завършила е НАТФИЗ със специалност „Актьорство за куклен театър“ и от години участва в различни международни фестивали с театралната си трупа. Тя е експерт по събуждане на детски усмивки и го прави еднакво добре както по време на спектакли с публика, така и през екрана.

 


 

Стела

е студент във факултета по математика и информатика към Софийски университет. Тя е дългогодишен състезател по плуване, а в момента се занимава с въздушна аеробика. Работила е като треньор на деца по плуване, а тайното й оръжие са цифрите, които превръща в любими приятели на децата.


Надя

е завършила специалност „Кинезитерапия“ и дълги години е била национален състезател по спортна аеробика, участвала е в европейски и световни първенства. Работила е като треньор на деца по аеробика и фитнес инструктор, а освен с децата, се разбира много добре и с планините.

 


 

Никол

е студент във факултет „Педагогика“ в НСА и дългогодишен състезател по спортна гимнастика. След травма на коляното прекъсва състезателната си кариера, но гимнастиката никога не излиза от сърцето й. В него тя е намерила място и за децата, чиято любов печели с чистосърдечна усмивка и всеотдайност.


Алекс

е бивш състезател по хокей на трева, трикратен европейски шампион. Бил е професионален състезател по водна топка, както и водач в детски планински лагери. Чувства се еднакво добре както във водата, така и в спортната зала и винаги е в добро настроение, когато общува с деца, а те го боготворят.

 


 

Мили

е студент по медицина, иска да специализира педиатрия, а през годините се е занимавала с акробатика, плуване и планинско колоездене. Освен всекидневната си работа с деца, тя преподава пилатес и посвещава всяка свободна минута от времето си на планинското катерене. Освен стандартната екипировка, в раницата си винаги носи резервна доза търпение и упоритост.


Яна

има бакалавърска степен в специалност „Танци и хореография“ към Falmouth University във Великобритания. През годините се е занимавала с различни спортове, в това число ски, фехтовка, плуване и езда. Вълшебната й сила е да създава мигновено връзка с децата, без значение от възрастта и темперамента им.

 

Сравнение на продукти

Нашият уебсайт използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки